Отбори между двама до петима участници ще се състезават за челните

...
Отбори между двама до петима участници ще се състезават за челните
Коментари Харесай

HackAUBG 2.0 е третият хакатон, провеждан в Благоевград, на кампуса на Американския университет след HackBlagoevgrad.

Отбори сред двама до петима участници ще се състезават за челните места, проектирайки и защитавайки своите софтуерни и/или хардуерни планове на тема, оповестена при започване на самото събитие на 15 февруари.
Наградният фонд за събитието е 6000 лв., като първият тим ще завоюва 3000 лв., вторият – 2000 лв., а третият – 1000 лв..

Зад организационния екип на хакатона стои студентският клуб по високи технологии и предприемачество – The Hub, както и университетския Coding Girls клуб.

Вярваме, че благодарение на HackAUBG 2.0 ще дадем старт на голям брой новаторски хрумвания и артикули, ще съберем на едно място съидейници и другари, създавайки и доста нови запознанства по време на събитието, споделят уредниците.

За да изпълним всичко това, сме събрали над 10 спонсора от IT бранша у нас, които освен финансово ще ни оказват помощ и с ноу-хау от техните най-хубави разработчици и специалисти, които ще се включат като ментори, показват от HackAUBG.

HackAUBG 2.0 е отворен за програмисти, дизайнери, бизнесмени и запалянковци изцяло гратис. Регистрацията става през сайта на събитието:  hackaubg.org. 
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР